hoe je android te versnellen



Het hebben van de nieuwste smartphone met een gekwalificeerde specificatie is erg trots op vooral smartphones zijn gemaakt door gerenommeerde leverancier die ongetwijfeld heeft worden gehard. Hoewel door alle toonaangevende verkopers natuurlijk zijn er grenzen, vooral als de smartphone is gebruikt voor meerdere jaren. Bovendien, soms is de nieuwste smartphone kan ook je boos als lag, totdat ngehang zonder reden, misschien is dit wordt veroorzaakt door overmatige consumptie.
Voor degenen onder u die al een fortuin uit te geven om uw droom smartphone te krijgen, en gevoed met het bovenstaande, de volgende zal ik Android de weg te versnellen trage geven.

1. Zorg ervoor dat de applicatie en uw systeem altijd up-to-date
Maak updates van applicaties en systemen is een ding dat je moet doen om uw smartphone terug te krijgen om zijn prestaties te verbeteren. Logisch, als er updates er zijn zeker verbeteringen die eerder door de ontwikkelaars het hoofd werden gezien, hetzij in de vorm van bugs en verbetering van een aantal bestaande functies. Om de update te maken meestal vindt u in het systeemvak van het scherm, of u kunt in Settings> over het apparaat> Software-updates, op deze manier is het voor alle merken van smartphones gebaseerd op Android. Uga of u kunt check it out via de Play Store, door het openen van het menu aan de linkerkant en tik op My Apps.
2. Maak het startscherm
Het gebruik van Live Wallpaper is cool, maar ook uw RAM-capaciteit te lopen en wordt nog verergerd door de toepassing die in het geheim nog steeds op de achtergrond draaien. Daarom is het gebruik van een statisch beeld is het antwoord voor degenen onder u die wilt versnellen de langzame android.
Het is ook even belangrijk, maar vergeten voor de meeste gewone smartphone-gebruikers is het verwijderen of verplaatsen van de applicatie icoon dat niet heeft willen gebruiken. Dit kan triviaal, maar logischerwijs je de smartphone te openen en ga naar het menu dan de vereiste prestaties overgenomen door de GPU om iconen te verwerken, zodat ze de prestaties van uw smartphone kan verergeren.
3. Verwijder of uitschakelen ongebruikte apps
In aanvulling op iconen van toepassingen weer ongebruikt toepassing, kan de applicatie zelf ook langzaam een ​​smartphone, omdat het niet alleen vereist een opslagruimte om de gegevens ook opslaan kunt uw RAM-geheugen verbruikt. Daarom, als u tevreden bent en niet langer wenst te toepassingen zoals toepassingen te gebruiken, is het juist u dit verwijderen.
4. uitschakelen of kleiner effecten animatie
U kunt de snelheid van de trage Android-animatie-effecten uit te schakelen. Deze methode duurt een beetje extra energie en je moet Developer opties om dit te doen in te schakelen. Ga naar Instellingen> Systems> Over de telefoon> Build-nummer, als je de kraan hebt gevonden tot 7 maal, totdat er een bericht verschijnt dat je al een ontwikkelaar. Als dat zo is, ga terug naar Instellingen en kijk naar de Systems, daar zal u de Developer Options / Developer opties te zien. Voer hen en ga naar het venster animatie schaal Transition animatie schaal, en Animator animatie schaal, dan kunt u aanpassen aan uw smaak. Als u niet begrijpt of niet willen om iets te veranderen, tikt u gewoon op de back-knop.
5. Clean Cache Application
Dient als een cache om de snelheid van het laden van sommige toepassingen, maar kan ruimte consumeren in uw interne geheugen. Door het wissen van de cache is dan kun je de snelheid van de langzame android. Ga naar Instellingen> Applicaties> en ga naar het tabblad Allen, hier vindt u al het goede apps die je het standaard systeem of applicatie te installeren, selecteert u de toepassing die u wilt vinden.
Maar als je wilt dat de cache in zijn geheel te verwijderen zonder dat satau kiezen voor een dergelijke toepassing en ga naar Instellingen> Opslag> cache gegevens tik op OK om het te verwijderen.
6. Schakel of te verminderen Auto Sync
Synchronisatie is inderdaad enorm ons te helpen bij het verkrijgen van meldingen van verschillende apps zoals BBM, Facebook, e-mail en andere toepassingen. Echter, synchrone smartphone prestaties memerlambat. Uitschakelen of kleiner maken uw antwoord zou kunnen zijn om de prestaties van de smartphone te verhogen. Ga naar Instellingen en scroll naar beneden totdat u het tabblad Account te vinden. Daar vindt u een lijst met toepassingen die vereisen gesynchroniseerde zien. Kies of nonsktifkan alles.
7. Reinig cachepartitie
Cache Cache-partitie is heel anders dan de aanvraag, alsmede ook een plaats van opslag. partitie cache bevat tijdelijke bestanden en maak ze af en toe sterk aanbevolen. Om dit te doen, moet je gaan in Recovery-modus, zodat je cache partities kunnen worden gereinigd. Omdat elk merk smartphone heeft een andere manier om in recovery mode door smartphone merken proberen om je in Google.
8. Probeer een third-party launcher
Als u het navigatiesysteem te veranderen en wilde wat tweaks doen om de instellingen, zodat de smartphone voelt licht. Er is geen kwaad om te proberen een aantal van derden launcher, zoals Nova Launcher, Go Launcher Ex of Apex Launcher. Kies de instellingen volgens uw wensen.
9. Perform Factory Reset
Als een of andere manier van snelheidsovertredingen android bovenstaande is nog steeds niet in staat om te gaan van uw verzadigd met smartphones zijn traag dan je kunt doen een Factory Reset te laten. Maar vergeet niet als je wilt doen is ervoor zorgen dat u een back-up, omdat de factory reset de inhoud van de smartphone zal herstellen als toen je voor het eerst memebelinya inclusief updates die je doen om alle systemen. Om dit te doen ga je naar Instellingen> Back Up and Reset> Terugzetten op fabrieksinstellingen.
10. Root en Overclock
Als op enig moment u vindt dat uw vrienden smartphone sneller dan u dat heeft hetzelfde merk en de specificatie, dan kunnen we er zeker van zijn dat je vriend Root en Overclock doet. Als u wilt dat de beworteling en overclock doen, kunt u toepassingen zoals SetCPU of Android Overclock gebruiken. Doe het met de nodige voorzichtigheid, want als men zou kunnen zijn dat je moet nu veranderen met de nieuwe smartphone.
11. Installeer custom ROM
Hoe het versnellen van de trage android na beworteling is om een ​​aangepaste ROM te installeren. Dit zal zeer nuttig zijn voor degenen onder u die een smartphone die niet is het verkrijgen van de update systeem of OS zijn. Door het installeren van een custom ROM, Android lang kan je bijgewerkt met de nieuwste versie van Android.
Dat is 11 hoe het versnellen van de trage android prestaties. Als je al enige ervaring met één van de bovenstaande manieren, aarzel dan niet om de ervaring met mij en andere bezoekers en delen.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "hoe je android te versnellen"

Post a Comment